L.E. Consult V / Lars Egeberg - Tlf. 2019 3133 -  mail. leconsult@mail.dk
Made by: KA-WEBDESIGN

 

Virksomhedsprofil

 

LE CONSULT er et enkeltmandsfirma, der har eksisteret siden 1995, og som indehaves af Lars Egeberg. Siden 1987 har Lars været beskæftiget som instruktør indenfor outdoor branchen, og han har en baggrund med bl.a. 18 år i en af forsvarets specialenheder, en bred uddannelse samt et meget stort personligt kendskab og erfaring inden for hele outdoor aspektet. Lars E. vil være kendt af mange fra TV-udsendelser om Jægerkorpset.

 

LE CONSULT’s styrke er bl.a.:
• at virksomheden kan få skræddersyet sit eget outdoor-kursus.
• at Lars kan koble virksomhedens værdigrundlag eller processer på udendørs aktiviteter.
• at forløbet kan foregå på den lokalitet, der passer firmaet bedst
• at sikkerheden konstant er i fokus, uden at det derfor hæmmer forløbet.

 

Ønsker man således at der skal arbejdes med en bestemt proces eller problemstilling, bliver outdoor-kurset formet efter dette ønske.
Der er også mulighed for at tilknytte virksomhedens egne HR medarbejdere, konsulenter og/eller psykologer – eller at bruge de konsulenter, som LE CONSULT gennem årene har skabt et tæt samarbejde med, så virksomheden får en professionel evaluering af forløbet og de af de enkelte teams.
 
Ønsker virksomheden blot at få en sjov og anderledes dag/dage for medarbejderne, er LE CONSULT også en mulighed, idet LE CONSULT tilbyder at lave en aktivitets- eller oplevelsestur som f.eks. Company Day’s, hvor medarbejderne lærer hinanden bedre at kende på en afslappet og anderledes måde. En tur der skaber en anden og tættere form for fællesskab!

 

LE CONSULT leverer outdoor-kurser i Norden og Europa, men kan i øvrigt imødekomme de fleste ønsker – herunder også eksotiske verdensdele.

 

LE CONSULT sammensætter den bedst egnede instruktørstab til hver enkelt opgave, så kunden får det optimale produkt. Instruktørerne er alle en bred vifte af professionelle freelance professionelle af begge køn, hvoraf en del har en baggrund fra forsvarets specialenheder.

 

LE CONSULT har naturligvis en lovpligtig firmaforsikring samt en ansvarsforsikring, der dækker kursister under outdoor-kurserne.