Search & Rescue

 

Search & Rescue tager udgangspunkt i et oplæg hvor der skal planlægge og udføre en redningsaktion.
Et fly er styrtet ned i et svært tilgængeligt område og piloten skal undsættes. For at gruppen kan løse opgaven, skal en række mindre og større udfordringer først overkommes..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Udfordringerne (opgaverne) er afhængige af hinanden, og nogle opgaver kan ikke løses før andre er løst først. Hver løsning er en del af at finde frem til den nødstedte pilot. Når piloten & flyet er lokaliseret, går gruppen i gang med selve redningen og bjærgningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Udfordringen til gruppen er at analysere, planlægge og koordinere udførslen. Det stiller krav til gruppens målsætning, tidsstyring, kommunikation og engagement. Opgaven er løst, når alle delopgaver er løst, og piloten er bjærget og afleveret. De teoretiske værktøjer på kurset vil være individuelt alt efter firmaets ønske om målsætning og resultat eller effekt af kurset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Search & Rescue kan afholdes fra 24 til 36 timer. Området giver en meget realistisk ramme for kutset. Man er nødsaget til at forjolde sig til de aktuelle udfordringer og naturlige forhindringer, og har planlægningen ikke taget højde for dette er der en affødt konsekvens her af.