Executive teambuilding i Schweiz.


Kurset afholdes i den unikke, flotte, rå og barske natur i Sutsenpasset. Kursusforløbet er en unik oplevelse både for enkeltpersoner og på team niveau. Der er mulighed for at opleve meget ekstreme udfordringer som Gletscher vandring, Isklatring, Topbestigning op til 3500 meter, Rapelling igennem vandfald, Klippeklatring, Glidebaner over brusende floder, Canoeing og Rafting i brusende floder under meget kontrollerede og sikre forhold.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Kurset er velegnet til firma og ledelsesseminarer på alle plan, hvor eks. visioner, strategier og fremtidsplaner skal udvikles og fastlægges. Her kan det gøres i fantastiske naturskønne rammer - med en personlig oplevelse & udfordringer indlagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

       

Det hele tager udgangspunkt i meget hyggeligt og rustikt hotel med enkeltværelser i moderne indretning, De har deres egen kok, der sørger for fantastisk forplejning og service. Ved valg af dette koncept skal man dog være indstillet på at vejret er altafgørende for valget af aktiviteter, og derfor vil der hele tiden være en alternativ plan for hver enkelt dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


                   
Grundet kurset sammensætning er den bedst egnede periode fra maj til september måned.