Race Day

 

Skal der afholdes en kick-off dag eller skal hele firmaet ud og have en fælles referenceoplevelse er raceday sagen.

 

Aktiviteter er opbygget som en slags adventurerace. Til stor forskel fra et almindeligt adventure-race er alle de krævende transportstræk til fods, på cykel og i kano dog skåret væk. Tilbage er der holdes planlægning, teamsamarbejde, udfordringer og oplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

På Race Day gælder det ikke om at komme først i mål, men derimod om at have det sjovest, at udfordre sig selv på uvante områder, at skabe en fælles succesoplevelse og måske også være lidt resultatorienteret og indhente nogle point.

 

Alle har mulighed for at opleve det samme, men gør det garanteret ikke, så der er masser at snakke om ved en evt. efterfølgende fest. De enkelte hold bestemmer nemlig selv hvilke aktivite-ter de vælger at gå til udfra en lang liste. Listen indeholder informationer omkring: Opgavetype, oplevelsesmulighed, nyttige kvalifikationer, sværhedsgrad og mulig point indtjening.

 

Raceday lægger op til sjov og oplevelser, men der skal også planlægges indenfor teamene idet der skal tages hensyn til åbningstider, rutevalg og evt. koordineres kortere opsplitninger af teamet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                 

Man vinder ikke nødvendigvis Race Day, fordi man har store overarme eller hurtige ben. Derimod er man godt stillet, hvis teamet har overblik, alsidige evner, godt samarbejde og evnen til at nå mange opgaver.