Race Car

 

Kurset giver holdene stort set ubegrænsede muligheder for at konstruere og udvikle deres egen ”Race Car”, som de skal gennemfører racet med, for at vinde overlegent over de andre hold. 

 

 

 

 

 

 

 

 


       
           

Holdene har et sponsorat på x kr. som start kapital, og får et skriftligt oplæg og regelsæt med de informationer, der skal danne grundlag for udvikling og konstruktion af ”Race Car”.

 

Under selve realiseringen af opgaven kommer holdene under tidspres og bliver muligvis nødsaget til at justere nogle forhold, alt efter hvor godt de bruger deres ressourcer.

 

Kurset er meget komplekst og stiller store udfordringer til: Holdenes opgaveanalyse, udnyttelse og fordeling ressourcer, håndtering af mange informationer, overholdelse af krav til produktet, et nøje økonomisk overblik og en god fornemmelse for tidsforbrug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

Hvert hold vil hele kurset igennem være tilknyttet den samme instruktør/ konsulent, der også forestår evalueringen samt evt. processtyringen.

 

De teoretiske værktøjer på kurset vil være individuelle alt efter firmaets ønsker om målsætning og resultat eller effekt af kurset.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               

Race Car kan gennemføres fra 1 til 10 hold. Team størrelse kan være fra 4-10 og hele øvelsen kan tage fra 3-6 timer.