Fokus - 48 timer ledertrænings modul.


Fokus er et ledertrænings modul der afholdes i naturskønne omgivelser væk fra dagligdagens distraktioner. Fokus afholdes fra et kursuscenter/pensionat, eller som ren outdoor med overnatning i en Base Camp alt efter ønske.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

Kurset er opbygget med et koncentreret teori modul omhandlende High Performance teambuildings, forandringscirklen, grænseområder, holdningsparametre samt styringsværktøjer der danner grundstenene for den efter følgende praktiske gennemførelse, der sætter Fokus på personlige lederegenskaber. Der vil under forløbet blive givet tilbud om personlig oplevelser i grænseområdet.

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hver enkelt kommer igennem et planlægnings og gennemførelsesforløb på enkeltopgaver. Efter endt opgave løsning bliver der evalueret og sat Fokus på optimerings områder for enkelt person samt på team basis. Fokus afsluttes med et stort projekt, hvor alle involveres i delopgaver i projektet; dette forløb giver et meget realistisk billede af problemstillinger i en kompleks opgaveløsning hvor mange snitflader arbejder mod samme mål.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fokus afsluttes med en dybtgående evaluering hvor alle får tilbagemelding fra de øvrige i teamet.

 

 

 

 

Billede kommer