Adventure træning

 

Skal der afholdes en eller flere kick-off dage i Danmark eller udlandet, der godt må være fysisk betonet og actionpræget, eller skal hele firmaet ud og have en lidt mere krævende fælles referenceoplevelse er Adventure træning sagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktiviteter er opbygget over en længere distance med krævende transportstræk til fods, på cykel og i kano som en del af forløbet. En betydelig del af at komme godt igennem aktiviteterne er holdets evne til at håndterer planlægning, teamsamarbejde, udfordringer og oplevelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         

På Adventure træning gælder det både om at komme først i mål, samt at have det sjovest, at ud-fordre sig selv og holdet på uvante områder, at skabe en fælles succesoplevelse, at være meget resultatorienteret og at indhente alle muligheder for indtjening af point.

Alle har mulighed for at opleve det samme, men gør det garanteret ikke, så der er masser at snakke om ved en evt. efterfølgende fest. De enkelte hold kommer igennem de samme aktiviteter der ikke altid er kendt på forhånd men: Informationerne tilgår holdet efterhånden som de gennemfører disciplinerne på Adventure træningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Adventure træning lægger op til hårde, sjove oplevelser, men der skal også planlægges inden-for teamene, idet der skal tages hensyn til åbningstider, rutevalg og evt. koordineres kortere opsplitninger af teamet.               

Man vinder ikke nødvendigvis Adventure træning, fordi man har store overarme eller hurtige ben. Derimod er man godt stillet, hvis teamet har overblik, alsidige evner, godt samarbejde og evnen til at nå mange opgaver.